Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, 68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübünü ziyaret etti

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına devam ediyor. Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında 68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübünü ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlere zaman daraldıkça siyasi arenada hareketlilik devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor.

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve beraberindeki heyet, 68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübünü ziyaret ederek Dernek Başkanı Ramazan Dağ, Başkan Vekili Bekir Bişkin ve Aksaray Albino ve Görme Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Kından ile bir araya geldi.

Spor Kulübünde yürütülen faaliyet üzerine görüşme yapan Karacaer, engelli bireylerin göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik etti. Spor kulübünün istek ve ihtiyaçları üzerin istişarelerde bulunan heyet çözüm bulma noktasında görüştü. Karacaer, seçimlere yönelik hedeflene proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, engeli bireylerin kimseye ihtiyaç duymadan alış veriş merkezlerine ve ziyaretlere gidebilmeleri için hayatı kolaylaştıracak hizmetler talebinde bulundu. Karacaer, engelli bireylerin her türlü ihtiyaç ve taleplerinin karşılanacağı sözünü verdi.

İYİ Parti adayı Karacaer, “ Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve toplumsal katılımını sağlamak amacıyla, gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Toplumumuzun değerli bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın haklarını korumak ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için kararlılıkla çalışacağız. Sessiz çığlıklarının sesi olacağız. Sadece seçim zamanı uğrayıp engellilerin taleplerine kulak tıkamayacağız. Seçildikten sonra da kapımız gönlümüz her zaman engelli vatandaşlarımıza açık olacaktır. ” dedi.

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, ernek Başkanı Ramazan Dağ, Başkan Vekili Bekir Bişkin ve Aksaray Albino ve Görme Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Kından’a gösterdikleri misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Haber: Fatma Altınok