Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAPALI ÇARŞIDA İFTAR KEYFİ YAŞANIYOR

ramazanayının en güzel şekilde

ramazanayının en güzel şekilde yaşandığı illerden biri olan aksaray´da vatandaşlariftarlarını aileleriyle birlikte nezih ortamlarda açıyor.

aksaray´ınen gözde mekânlarından biri olan kapalı çarşıdaki meşhur adanalı nuri usta,iftar için kendilerini tercih eden vatandaşlara, adanakebaplı, aksaray tavalı,iftar menüsü ile hizmet veriyor.

ramazandolayısıyla adanalı nuri usta tarafından akşamları kapalı çarşı içine açılaniftar masaları, ailelerle dolup taşıyor.

muratve fırat yariz kardeşler, adana kebabı ile ünlü restoranlarında aksaraytavasına da ayrı bir önem verdiklerini ifade ederek “ramazan menümüzde sadeceadana kebap değil meşhur aksaray tavası da yer almaktadır. İftar dolayısıylakapalı çarşımızı masalarla donatıyoruz. aksaray´ımızın tanınmış işadamlarıbaşta olmak üzere, esnaflarımız, işçilerimiz, memurlarımız, özel sektörde yeralan bankacılarımız, vatandaşlarımız eşi, dostu, arkadaşı ve ailesi ileiftarını burada açıyorlar. ramazan ayının manevi atmosferini kapalı çarşımızdaiftar yaparak yaşıyorlar. buda bizi memnun ediyor”şeklinde konuştular.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!