Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAPALI ÇARŞI IŞIL IŞIL

başkan yazgı “hem esnafımıza

başkan yazgı “hem esnafımıza hem de şehrimize önemli katkısağlayan kapalı Çarşımız da cephe, zemin ve aydınlatma çalışmalarınıntamamlanmasıyla yepyeni bir görünüme kavuştu. halkımıza ve esnafımıza hayırlıolsun.” dedi.

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, şehri dahamodern bir hale getirmek için vizyon projelerini hayata geçiriyor.

mevcut kapalı çarşıyı şehre yakışır bir hale getirmek içinhazırlanan proje hayata geçirildi.

eski görüntüsü ile aksaray’a yakışmayan kapalı çarşı başkanyazgı’nın hazırlattığı yeni proje ile tertemiz pırıl pırıl bir görünümekavuşturuldu.

“kapalı çarşı yeniden canlandırma projesi” ile granit-bazaltzemin döşemesi yapıldı. dükkân önlerinde bulunan kolonlara da kompozit kaplamave aydınlatma yapılıp daha estetik bir kapalı çarşı görünümü kazandırıldı.

kapalı Çarşıda yapılan yenilikle ilgili açıklama yapan başkanyazgı “değişim ve dönüşüm başlattığımız bu bölge aksaray’ın en önemli noktası.adeta şehrin kalbi gibi. kapalı Çarşıda 3914 m2 alanagranit-bazalt zemin döşemesi yapıldı. dükkân önlerinde bulunan kolonlara dakompozit kaplama ve aydınlatma yapılarak daha estetik bir kapalı çarşı görünümükazandırılmıştır.

kapalı çarşıda yaptığımız bu yenileme esnafımızın ticarihacmi artıracaktır. ayrıca kent merkezimiz için güzel ve modern görünümlüprestijli bir proje oldu” dedi.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban
Sıradaki Haber Bayram tatilinin acı bilançosu: 3 günde 22 kişi öldü