Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamu Kurumları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

yürütülenhizmetlerin verimliliği ve kamu

yürütülenhizmetlerin verimliliği ve kamu kurumları arasındaki koordinasyonunarttırılması adına kamu kurumları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

aksarayÜniversitesi’nde düzenlenen toplantıda konuşma yapan vali ali mantı; “türkmilleti olarak en büyük değerlerimiz tevazu, hoş görü alçak gönüllülük,yardımlaşmadır. devletin temeli adalet ile, adalet ise güven ile olur. hepimizbirbirimize güvenmemiz lazım. biz topluma örnek olmalıyız. konuşmalarımızla, işahlakıyla ve kurumsal sorumluluklarımızla örnek birer birey olmalıyız.yaptığımız işlerde kanun çerçevesinde açık ve dürüst olmalıyız” dedi.

aksarayÜniversitesi rektörü yusuf Şahin’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; aksarayadli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül, 1. ağır ceza mahkemesibaşkanı İlker akkaş, İdare mahkemesi başkanı Şenol karadeniz, vali yardımcılarıhakkı loğoğlu, gürkan karaman, Şahin bayhan ve mustafa türkcan, emniyet müdürüali karabağ,    İlçe kaymakamları ile kamu kurum vekuruluşlarının müdürleri katıldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Dondurma ikram edilen çocuklardan Emrehan
Sıradaki Haber Askıda dondurma ile 1550 çocuğu sevindirdi