Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamu Görevlilerinin Sesi; Eğitim Bir-Sen Aksaray’da talep ve beklentiler tartışıldı!

Eğitim Bir-Sen Akşaray Şubesi,

Eğitim Bir-Sen Akşaray Şubesi, il divan kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aydın ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez katılım sağladı.

Eğitim Bir-Sen Aksaray Şubesi, yoğun bir katılım ile il divan kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı kapsamında eğitimin mevcut durumu ve sendikal gündeme dair konular yer alırken, toplantı başlıkları şu şekilde kaydedildi; sendikal gündem, kamu görevlilerinin talep ve beklentileri, 2023 yılında sendikal anlamda yapılanların değerlendirilmesi. Toplantı süresince özellikle kamu görevlilerin talep ve beklentilerinin karşılanması üzerine istişarelerde bulunuldu.

İl divan toplantısı kapsamında konuşma yapan Şube Başkanı Görmez, “Toplantımıza teşrif eden Eğitim Bir Sen Genel başkan yardımcımız Abdülaziz Aydın’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Bilal Ağır’a, önceki dönem şube başkanımız Murat Günaydın’a, İl MEM şube müdürlerimize, üniversite şubemize, İlçe Başkanlarımıza, okul müdürlerimize, kadın komisyonumuza ve özellikle işyeri temsilcilerimize çok teşekkür ediyoruz. Birlerden binlere, binlerden yüz binlere ulaşmamızda emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyor ve yarınları hep beraber inşa etmeye. Sahadaki sorunları çözmeye. Kazanın üretmeye özgürlük alanlarını genişletmeye hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe