Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kalplere işleyen bayram mesajı: Nevzat Palta’dan duygusal kutlama

Nevzat Palta, Kurban Bayramı dolayısıyla paylaştığı duygusal mesajında, Cahit Zarifoğlu’nun sözleriyle vatandaşların gönlünde taht kurdu.

Nevzat Palta, Kurban Bayramı

Nevzat Palta’dan Anlamlı Kurban Bayramı Mesajı

Geçmiş dönem Aksaray Belediye Başkanı ve Milletvekili Nevzat Palta, Kurban Bayramı dolayısıyla paylaştığı anlamlı mesajıyla dikkat çekti. Palta, Cahit Zarifoğlu’nun sözleriyle vatandaşların bayramını kutladı.

Aksaray Belediyesi’nde 2004-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış ve 25. dönem AK Parti Aksaray milletvekilliği yapmış olan Nevzat Palta, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Geçmişte iki dönem boyunca Aksaray’da belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapan Palta, bu mesajında ünlü şair Cahit Zarifoğlu’nun bir sözünü paylaşarak vatandaşlara seslendi.

Nevzat Palta, kutlama mesajında şunları dile getirdi:
“Üstadım dedim,
Bayrama ne keseyim?
Önce; Gıybeti kes, Kul hakkı yemeyi kes, Yalan söylemeyi kes, Haram yemeyi kes, Adam kayırmayı kes, İsrafı kes, Kötülükten irtibatı kes.
Bunları kesmezsen ne kesersen beyhude.”

Cahit Zarifoğlu’nun bu anlamlı sözleriyle bayram mesajını süsleyen Palta, vatandaşların manevi değerlere dikkat çekti ve bayramın gerçek anlamının altını çizdi. Palta’nın bu mesajı kamuoyunda büyük takdirle karşılandı.

Nevzat Palta, mesajının sonunda tüm İslam âleminin ve insanlığın Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını ve kurbanlarımızın hayırlı olmasını diledi.

Bu içten ve derin anlam taşıyan mesajıyla Palta, bayramın yalnızca bir kesim değil, aynı zamanda içsel arınma ve manevi değerlere yönelme zamanı olduğunu vurguladı.

Avni KURU

Edinilen bilgilere göre olay, Eskil
Sıradaki Haber Aksaray’da kaçak yapı yıkımında intihar tehdidi; “Kan çıkar ölüm olur!”