Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAHVE VE WAFFLE SEVENLERİN YENİ MEKANI

coffe and house’nin İşletmecisi

coffe and house’nin İşletmecisi tolga yıldız ilegörüşerek bilgiler aldık.

yıldız”15 yıldır kafe ortamında çalıştım ve 2 senedirburada kendi iş yerimizde hizmet veriyoruz. daha önceki iş hayatımda bunabenzer işler yaptım pastanelerde veyahut ismi duyulmuş büyük kafe restorantarzı yerlerde çalıştım. burası franchise olduğu için ağırlıklı olaraksatışımız kahve türleridir türk kahvesi, filtre kahveler ve americano kahvelersatıyoruz bunu yanı sıra waffle ve  köftehamburgerde en çok sattığımız ürünler arasında . genel olarak müşterilerimizaileden oluşmaktadır.

yiyecek türlerimiz hazır olarak gelmiyor çünkü hazırürünlerde özelliklede et tavuk türlerinde hazıra fazla güvenemiyoruz o yüzdentanıdığımız güvendiğimiz bir kasaptan etlerimizi alarak burada kendimizyapıyoruz ve ürünlerimizin hepsi %100 doğal olduğundan kendimiz yaptığımızdanburaya gelen ailelerimiz tıpkı kendi evlerinde gibi bütün ürünlerimizirahatlıkla severek yiyor. waffle mevsimsel meyvelerle çikolata ile servisediyoruz. aksaray halkı hamburger gibi fastfoodu tarzı yiyeceklere aşina amawaffle’ ı halkımız yeni tanıyor ve olumlu tepkiler alıyoruz insanlar çokseviyor.

her şeyden önemlisi kafe sektörü çok farklı birsektördür. Çünkü gelen her müşterinin damak zevkine uygun yiyecek içeceklerbulundurmamız lazım ve bu ürünlerin diğer kafelerde yapılan ürünlerden farkıolması için cazip menüler ve cazip fiyatlar sunmamız gerekli. ve bir farklılıkolsun düşüncesiyle hemen hemen birçok meyve sularını imkânlarımızca burada elyapımı olarak sunmaktayız. bu şekilde her şey doğal ve el yapımı olduğu sürecede hem insanlarımız sağlıklı besleniyor hem de gönül rahatlığıyla buradaoturabiliyor.

kahve fiyatlarımız ortalama 7 ile 9 arası. hamburgerfiyatlarımızsa 8 ile 15 lira arasında değişiklik göstermektedir.” dedi.

haber ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Aksaray İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk; “Bayramlar sevgi ve muhabbeti kuvvetlendirmesi bakımından eşsiz fırsatlardır”