Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAFE DİNLE’YE YOĞUN İLGİ

aksaray’da yeni açılan kafe

aksaray’da yeni açılan kafe dinlenin sahibi yaseminbelgemen ile görüşerek yeni açılan kafe hakkında bilgiler aldık. 

belgemen; “kafemiz açılalı bir hafta olmasına rağmenyoğun ilgi gördü. belediye başkanımız haluk Şahin yazgı’nın teşrifleriylegörkemli bir açılış yaptık. kendilerine de çok teşekkür ediyorum. hembaşkanımız hem de piri mehmet paşa Çarşısı esnafı bizlere büyük destek oldular.Şehrin merkezinde ailelerin ve gençleri sıcak bir ortamda buluşturan bir kafeolduğunu düşünüyorum.

kafemizde sabahları serpme kahvaltı veriyoruz. Çeşitli tostlarve çay, kahve çeşitleri ikram ediyoruz. Öğlenleri sulu yemek ikramı veriyoruz.waflee çeşitli içecekler ikram ediyoruz. bazı geceler öğrencileri canlı müzikyapıyorlar. gece 24:00 kadar açığız. yani günün her saati insanlarıngelebileceği bir yer olması için çalıştık. menülerimizi ve iç dekorasyonu bunagöre dizayn ettik mesela bu cumartesi günü saat18:00 -21:30 arası gelecekler.aksaraylı vatandaşlarımızı kafemize bekliyoruz.

bayan işletmen olmanın dezavantajı olduğunu düşülmüyorum.Çalışmanın erkek yada bayan olmakla bir alakası yok. avantajın kabiliyetleilgisi olduğunu düşünüyorum. ben sulu yemeğimi kendim hazırlıyorum, köftemikendim yapıyorum. kafemin hijyeninden yemeklere, alış verişine kadar her şeyikendim ilgileniyorum. alışverişimi yaparken alacağım gıdayı kendim seçiyorum.erkeklerden bu konuda daha titiz davrandığımı düşünüyorum Çalışan personelimvar ama her şeyi kendim ilgileniyorum. bu yönüyle de bayan işletmeci olmanın avantajınıyaşıyorum.

kafe dinle’yi açmamda kosgeb’in bayan girişimcilereverdiği %90 desteği de bana çok faydası oldu. İşletmeyi açmadan önce kosgeb’inkurslarına katılarak sertifikamı aldım. 50 bin tl hibe hakkını kazandım. kosgeb’ede verdikleri destek için teşekkür ediyorum.

buranın bir avantajı da çarşı içinde kaldığı içininsanların kafalarını dinle’yeceği bir yer olması. burada çok güzel birambiyans yakaladığımızı düşünüyorum. akşamları kar yağışının da verdiği birgüzellikle kafemizde çok güzel bir ambiyans oluşuyor. İnsanlar kahvelerini içipsosyalleşeceği nezih bir ortama kavuşuyorlar. Çarşı esnafı da bu ilgiden ötürümemnun kalıyor. burası aksaray’ın kalbinin attığı bir çarşı ve bunugüzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

halkımızınım daha sakin daha tenha bir yer istiyor veburası ailelerin çok rahat geleceği nezih bir ortam: bu konuda olumlu geridönüşlerde oluyor. keşke imkan olsa da burayı daha büyük yapsak diyedüşünüyorum. gerçi gönüllerin sığdığı yere herkes sığar” dedi.

haber avni kuru

fotoğraf ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyespor’un 2024- 2025 sezonunda
Sıradaki Haber Aksaray’da heyecan dorukta; Aksarayspor deplasman yolculukları nerelere olacak?