Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“KAFE DİNLE” HİZMETE AÇILDI

aksaray belediyesi tarafından şehre

aksaray belediyesi tarafından şehre kazandırılan piri mehmetpaşa çarşısında yeni bir işyeri daha hizmete açıldı.

genç girişimci yasemin belgemen’e ait kafe dinle adlı işyerigörkemli bir törenle hizmete sunuldu.

yeni işyerinin açılış törenine aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı, milletvekili ayhan erel, İyİ parti İlbaşkanı Özhan türemiş ve çok sayıda davetli katıldı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı yaptığı konuşmada “Öncelikle yasemin hanımı ve ekibini tebrik ediyorum. piri mehmet paşaÇarşımızdaki en güzel işyerlerinden bir tanesi inşallah bugün hizmete açıyoruz.hem bir kadın girişimci olarak hem de böyle güzel ve nezih bir kafeterya açtığıiçin teşekkür ediyorum. bu bölgemizin ve çarşımızın eski halini sizlerdebiliyorsunuz eski terminal ve döküntü alanlarıydı bunlar şu anda yepyeni birçehreye kavuştu. hem dükkânlar hem de bürolarla beraber burası şehrimizinbambaşka bir çehresine kavuşturulmuş oldu. burada dükkânlar ve bürolarınfaaliyete geçmesiyle beraber yeni yaşam merkezi haline dönüşmeye başladı. bununen önemli göstergesi de böyle güzel bir kafeteryanın açılması. bunun birhanımeli ile yapılmasını takdir ediyorum. allah hayırlı uğurlu etsin bolkazançlar versin” dedi.

aksaray milletvekili ayhan erel ise konuşmasında “ bende herşeyden önce güzel bir öğrencimin böyle güzel bir mekânı hizmete açmasındandolayı çok mutluyum. bu çarşıya güzel bir katma değer sağlayacağınıdüşündüğümüz böylesine güzel bir mekânın oluşmasını katkıda bulunan belediyebaşkanımıza da aksaraylılar adına teşekkür ediyorum. yasemin kızımızın daburada ki esnaflara ve vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunacağınainanıyorum. gerçekten çok güzel olmuş. yeni işyerinin yasemin kızımıza hayırlıbol kazançlar getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.  

yapılan konuşmaların ardından başkan yazgı, eşi hasibeyazgı, milletvekili ayhan erel, İyİ parti İl başkanı Özhan türemiş ile işyerisahibi yasemin belgemen kurdeleyi birlikte keserek kafe dinle’yi hizmeteaçtı. 

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Filenin Sultanları Dominik Maçından Galip Ayrıldı