Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KADINLARIMIZIN SİYASETE AKTİF KATILIMI KAÇINILMAZDIR

sümeyye erdoğan bayraktar, “kadınlarımızın

sümeyye erdoğan bayraktar, “kadınlarımızın siyasete aktifkatılımı kaçınılmazdır dedi.

kadem’in açılışında konuşan kadem genel başkan yardımcısısümeyye erdoğan bayraktar, toplumsal kalkınma için kadınların siyasettekatılımının kaçınılmaz olduğunu söyledi

kadem’in 45’inci temsilciliğini aksaray’da açtı. açılışakatılan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın kızı ve kadem genel başkanyardımcısı sümeyye erdoğan bayraktar, toplumsal kalkınma için kadınlarınsiyasette aktif katılımının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

kadın ve demokrasi derneği (kadem)’in temsilcilik açılışıbir düğün salonunda gerçekleştirildi. programa katılan kadem genel başkanyardımcısı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın kızı sümeyye erdoğanbayraktar, kadınların önemine değinerek, “malumunuz yerel seçimler yaklaşıyor.bu bağlamda kadem olarak kadınlarımızın siyasete aktif katılımının biz tümgücümüzle destekliyoruz, teşvik ediyoruz. yakın tarihimizde toplumumuzun herkesiminden kadının demokrasi sürecine katılım göstererek nasıl büyük başarılaraimza attıklarına hep birlikte şahit olduk. Ülkemizin her bir köşesindetoplumsal kalkınmanın daha da iyi noktalara gelmesi için kadınlarımızınsiyasete aktif katılımı kaçınılmazdır. yalnızca aile hayatı değil, hayatın heralanı kadınlar ve erkekler için müşterek ise, karar verme mekanizmaları damüşterek olmalıdır. bu fikirleri bugün aksaray’a bir tohum olarak bırakıyoruz.İnanıyorum ki kısa zamanda bunlar filiz verecek, tüm temsilciliklerimiz gibiaksaray temsilciliğimiz de örnek projelere imza atacaktır” dedi.

konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafındankadem’in açılış kurdelesi kesildi.

kadem temsilcilik açılış törenine aksaray valisi alimantı, kadem genel başkanı dr. saliha okur gümrükçüoğlu, aksaray Üniversitesirektörü  prof. dr. yusuf Şahin,  belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak partiİl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti milletvekilleri İlknur İnceöz, cengizaydoğdu, cumhuriyet başsavcısı İbrahim cansever, ağır ceza reisi ve aksarayadalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül, İl emniyet müdürü ali karabağ,daire müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

haber ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Sağlık Bakanlığı Dr. Abdurrahman Yurtaslan
Sıradaki Haber Cep telefonlarının aşırı kullanımı eklemlerde ve sinir dokusunda hasara yol açıyor