Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadınlar Futbolunda Tuzgölüspor, Mersin Camspor’u 11-1’lik Skorla Mağlup Etti!

Tuzgölüspor’un kadın futbol takımı,

Tuzgölüspor’un kadın futbol takımı, 2022-2024 sezonuna fırtına gibi bir giriş yaptı. #Mersin Camspor karşısında elde ettikleri etkileyici 11-1’lik skorla, ligde iddialı bir konumda bulunuyorlar.

Aksaray’ı Kadınlar Futbol 3. Liginde temsil eden Tuzgölüspor, geçen sezon 2. Lig kapısından dönmüş bir şekilde yeni sezona damga vuruyor. İlk haftada deplasmanda #Galataspor ile 2-2 berabere kalan takım, ikinci hafta #Mersin #Camspor’u Dağılgan 2. nolu sahada ağırladı.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte adeta #gol yağmuru başlayan #Tuzgölüspor, maç sonunda attığı 11 golle haftanın en farklı skoruna imza attı. Yeşil sahanın bayan kramponları, futbol becerileri ve etkileyici oyunlarıyla grupta iddialı takımlar arasında olduğunu kanıtladı. 3. Lig 7. Grup’ta 4 puanla zirvede yer alarak dikkatleri üzerine çekti.

Tuzgölüspor bayan futbol takımı, 3. hafta karşılaşmasında 3 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Mersin Kavaklıspor ile mücadele edecek. Taraftarlar, takımlarının bu çıkışını merakla bekliyor. Haber; Hakan Hidayet Deniz

#Tuzgölüspor #mersinkavaklıspor #aksarayspor