Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadınlar futbol takımından şok olaylar: Saha içinde kavga ettiler, soyunma odasını kullanılmaz hale getirdiler!

Kadınlar futbol maçında şok olaylar: Saha içinde kavga ettiler, soyunma odasını kullanılmaz hale getirdiler!

Kadınlar futbol maçında şok

Aksaray’da gerçekleşen Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup son hafta maçında, Aksaray Tuzgölüspor ile Mersin Mezitli Mercanspor takımları arasında yaşanan olaylar büyük yankı uyandırdı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Aksaray Tuzgölüspor, liderlik sevincini yaşarken, maç sonrası saha içinde ve soyunma odasında çıkan kavgada 6 futbolcu yaralandı.

Screenshot

Aksaray Tuzgölüspor’un galibiyet kutlamaları sırasında, rakip takım Mezitli Mercansporlu futbolcuların saldırısına uğrayan Tuzgölüsporlu futbolcular, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tuzgölüspor başkanı Mihman Altıntop, futbolcularına saldıran Mezitli Mercanspor sporcularından şikayetçi oldu.

Olayın ardından soyunma odasına giden Mezitli Mercansporlu futbolcular, hızlarını alamayarak soyunma odasını adeta talan etti. Kapıları kırıp, petekleri söken ve dolapları parçalayan futbolcuların bu hareketi, soyunma odasının kullanılamaz hale gelmesine yol açtı.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaşanan olaylar üzerine gerekli tutanakları tutarak, kamu malına verilen zararın tespiti için çalışmalara başladı.

Bu olay, Türkiye Kadınlar Futbol Ligi’nde yaşanan ender ve üzücü bir hadise olarak kayda geçti. Olayın detayları ve mağdurların durumu üzerine soruşturma devam ediyor.

Hakan Hidayet Deniz

  Aksaray Üniversitesi Türkçe Topluluğu
Sıradaki Haber Kalpleri Fethetmek İçin Yola Çıktılar: Aksaray’da Miniklere Dokunan Gönüllüler!