Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KADIN MUHTARDAN ÖRNEK KAMPANYA

aksaray’da hamidiye mahallesi’nin kadın

aksaray’da hamidiye mahallesi’nin kadın muhtarı Şadumansingin, “her Şey askıda” yardım kampanyası başlattı.

hayırseverlerin ve mahallelinin katkılarıyla makarnadanbulgura, elbiseden ayakkabıya, kişisel bakım ürünlerinden ev temizlikgereçlerine, bebek ürünlerinden kırtasiye ürünlerine varana kadar her şeyiaskıya çıkaran singin, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu her mamulü buradabulacağını söyledi.

kampanyayı ziyaret ettiği bir ihtiyaç sahibi ailedenetkilenerek başlattığını söyleyen singin, şunları kaydetti:

“mahallerimizdeki hanımlara ihtiyaç sahibi ailelereyardım etme amaçlı başlattığımız bir kampanya bu. vatandaşlarımız ihtiyaçfazlası ürünlerini buraya getiriyorlar. biz de burada onları sergiliyoruz.İhtiyacı olanlar ücretsiz alabiliyorlar. kampanyamızda kitaptan kırtasiyeye,bebek giyiminden gıda, elbise ve ayakkabıya kadar her türlü ürünümüzmevcut.”

kampanyayı 5 gün önce başlattığını ve desteğin çok fazlaolduğunu söyleyen singin, “bu kampanyaya mahalledeki esnaf vevatandaşlarımızın yanı sıra mahallemizde bulunan oda ve dernekler de destekveriyor. İnşallah uzun süre devam ettireceğiz.” diye konuştu.

mahalle sakinlerinden hatice turgut ise, “muhtarımböyle bir kampanya başlattı. mahallemizde birbirimize destek verdik. benkomşuma söyledim, o da başka komşusuna söyledi. hepimiz el birliği ilebaşlattığımız bu kampanyayı devam ettiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

aa

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Şerefli Koçhisar-Aksaray kara yolunda yaşanan
Sıradaki Haber Aksaray yolunda can pazarı: Jandarma aracına çarptı; 1 ölü 1 ağır 5 yaralı!