Toplantıda, geride kalan süreçte yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Mahallelerdeki teşkilat faaliyetleri, vatandaşlarla kurulan iletişim, sosyal destek çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler değerlendirildi. Her bir mahalleye özel ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda öneriler masaya yatırıldı.
AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Sultan Billur toplantıda yaptığı konuşmada, teşkilat içi istişarenin önemine dikkat çekerek, “Yapılan ve yapılacak çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk, mahallelerimizdeki süreçleri gözden geçirdik. Teşkilat olarak sahadaki gücümüzü artırmak için istişarelerimizi sürdürüyoruz” dedi.
Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen toplantı, Kadın Kolları Teşkilatı’nın mahallelerdeki çalışmalarını daha da etkinleştirme kararlılığıyla sona erdi.
Fatma Altınok

