Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KADIN GİRİŞİMCİLİRİN SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

tarım orman bakanlığı eğitim

tarım orman bakanlığı eğitim yayım ve yayınlar dairesibaşkanlığınca yürütülmekte olan  “tarımdakadın girişimciliğinin güçlendirilmesi programı bölgesel sertifika töreni”nevşehir İli Ürgüp İlçesi mustafa otel de” 12 temmuz 2018 tarihindegerçekleştirildi.

programa; bakanlığımız eğitim yayım ve yayınlar dairesibaşkanlığı yetkilileri, İl müdürleri, İlçe müdürleri, bakanlık kamu kurum vekuruluş temsilcileri, belediye başkanları, İl/İlçe müdürlüğü teknikpersonelleri ve girişimci kadın çiftçilerimiz katıldı.

program kapsamında 4 kişilik komisyon tarafından;aksaray, kayseri, kırşehir ve nevşehir illerinden ilk 10 kadın çiftçiprojesinden dereceye girenler açıklandı. aksaray’dan dereceye giren ilk 3 projeve proje sahipleri ise;

1-ağaçören İlçesinden gülistan yildirim, “beceriklisürüngenler” projesi ile 1.liği,

2-aksaray merkez İncesu köyünden emine katman, “kaz verenkli(mavi, yeşil, kırmızı) yumurta yetiştiriciliği projesi ile 2.liği,

3-aksaray merkez İncesu köyünden yasemin tuĞrul,“yasemin’ in peynir dünyası” projesi ile 3.lüğü kazandı.

aksaray’dan dereceye giren kadın çiftçilerimizin katılımbelgesi ve hediyeleri  tarım İl müdürübülent saklav  tarafından verildi.

bölgesel girişimci kadınlar belirlendikten sonra ekimayında ise türkiye çapında dereceye giren girişimci kadınlar ve projeleriaçıklanacak.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi, Şehit Aileleri Derneğini Ziyaret Etti