Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KADIN GİRİŞİMCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

kadın girişimciliğin güçlendirilmesi programı

kadın girişimciliğin güçlendirilmesi programı kapsamındakomisyon tarafından belirlenen projenin il birincisi, ikincisi ve üçüncülükle derecelendirilen kadıngirişimciler törenle para ödüllerini aldı.

törene tarım ve orman İl müdürü bülent saklav, İl müdüryardımcısı yusuf Çiçek, koordinasyon ve tarımsal  veriler Şube müdürü mehmet ercan ,  kurum proje sorumlusu gökçe bitirgen ve projekapsamında dereceye giren genç kadın girişimciler katıldı.

törende konuşma yapan tarım İl müdürü saklav ”bakanlığımın 2017 yılında uygulamaya koyduğu kadın girişimciler projesikapsamında tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçileringirişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelirkaynaklarının oluşturulması için bakanlığımız bu projeyi uygulamaya koymuştur.75 kadın girişimcimiz dereceye girmek için yarıştılar ancak, 3 kadıngirişimcimiz dereceye girdi. proje birincisi 3 bin, proje ikincisi 2.bin, projeüçüncüsü bin tl ödül kazandılar. proje birincimiz nevşehir bölge ve türkiyegenelinde yarıştı.  amacımız sayıncumhurbaşkanımızın işaret ettiği tarım ve hayvancılık ta 2023 hedefineulaşabilmek ,inşallah hep birlikte çalışıp başaracağız, ayrıca genç kadıngirişimcilerimize teşekkür ediyorum ve başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

proje birincisi ”becerikli sürüngenler” isimli projeile gülistan yıldırım 3 bin tl Ödül aldı.

proje İkincisi ” kaz ve renkli yumurtalaryetiştiriciliği” isimli proje ile emine katman 2 bin tl Ödül aldı.

proje Üçüncüsü ” yasemin’in peynir dünyası” projesi ileyasemin tuğrul bin tl Ödül aldı.

tören Ödül dağıtımından sonra sona erdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti