Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadın derneklerini ziyaret eden CHP Adayı ne konuştu?

Aksaray’da 31 Mart 2024

Aksaray’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, kadın dernekleriyle önemli bir buluşma gerçekleştirdi.

CHP Aksaray Belediye başkan adayı Pelinsu Yıldırım, kadın derneklerinin taleplerini dinledi. Derneklerle uyum içinde çalışma sözü verip, Aksaray’ın ilk kadın belediye başkan adayı olmak istediğini belirtti. Birlikte Aksaray’ı yönetelim sözünü verdi.

Beraberinde CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir ve parti yöneticileriyle birlikte Türk Kadınlar Konseyi Derneği Aksaray Şube Başkanı Muazzez Toprak ve Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu’nu ziyaret eden Yıldırım Demir, kadın üyelerle bir araya gelerek projelerini detaylı bir şekilde paylaştı.

Dernek başkanları Toprak ve Eroğlu, CHP Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yıldırım Demir, ziyaret sırasında kadınlarla ilgili yapılacak yatırımları ve derneklerle birlikte gerçekleştirilecek projeleri anlatarak destek sözü verdi.

Aksaray merkez belediye başkanlığı için adaylığını açıklayan CHP’li Pelinsu Yıldırım Demir, “Başkanlarımıza projelerimizi anlattık, kadınlarla ilgili yapacağımız yatırımlardan bahsettik. Derneklere ve birliklere yapacağımız destekleri ve birlikte uyum içerisinde çalışacağımızı belirttik. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

haber : Fatma ALTINOK