Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Junior Cup Kampı Tamamlandı

Aksaray temsilcisi Aksaray 68 Spor Kulübü’nün 45 kişiyle katıldığı Yıldızları Junior Cup Kapadokya kampı sona erdi.

Aksaray temsilcisi Aksaray 68

23-25 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen kamp, genç sporcuların fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimini destekleyen bir etkinlik olarak tamamlandı.
Kulüp Başkanı ve takımın antrenörü Muhammet Çevik, kampın ardından yaptığı değerlendirmede, “Çocuklarımızın fiziksel, sosyal, zihinsel gelişimini destekleyen, özgüven ve öz disiplin kazandıran futbol okulu, il içi ve il dışı hazırlık maçları, yaz ve kış futbol kamplarına devam ediyoruz. Çocuklarımız, uygun bir ücretle havuz, gezi, maç, madalya, kupa ve kazandıkları harika maçlar yaptılar. Bu turnuva, onların gelişimi ve sosyalleşmesi için dört dörtlük oldu.” dedi.
Çevik, sözlerini turnuva komitesine teşekkür ederek noktaladı: “Emeği geçen ve bizlere yardımcı olan turnuva komitesine çok teşekkür ederiz.”
Junior Cup Kapadokya kampı, genç futbolcuların hem spor yaparak hem de sosyalleşerek keyifli vakit geçirdiği bir etkinlik olarak öne çıktı. Sporcular, kamp süresince farklı etkinliklere katılarak hem eğlendiler hem de kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

Hakan Hidayet Deniz