Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma yalnız değilsiniz dedi köy, köy, belde belde yaşlıları ziyaret etti

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri belde ve köylerde yalnız yaşayan yaşlı vatandaşları tespit ederek, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirerek Kurban Bayramları kutladı. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kurban Bayramı nedeniyle, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan köy ve beldelerde yalnız yaşayan yaşlı ve büyüklerimizi devriye faaliyetleri esnasında ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettirdi.

​Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı devriye personeli tarafından ziyaret edilerek Kurban Bayramları kutlanan yaşlılar Jandarma ekiplerini karşılarında görünce çok şaşırdı ve duygulu anlar yaşandı. Jandarma ekipleri tek tek ziyaret ettikleri yaşlıların ellerini öptü iyi bayramlar dileklerinde bulundu. Anacığım babacığım diyerek istek ve taleplerini sordu. Jandarma ekiplerin yaptığı bu anlamlı ve o kadar da duygu dolu ziyaretler vatandaşların sevinç kaynağı oldu. Jandarma ekiplerini karşısında gören yaşlı ve kimsesiz yaşayan vatandaşlar Allah sizden razı olsun, devletimiz var olsun, sizler bizim evlatlarımızsınız tırnağınıza taş değmesin diyerek hayır dualarını aldı.
​Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklama da ise;Toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olan değerli büyüklerimizin her daim yanlarında olmak amacıyla ziyaret faaliyetlerimize aralıksız devam edilecek olup geçmişten günümüze köprü kuran değerlerimiz bizler için çok önemli yer teşkil etmektedir. Örf ve adetlerimizi yaşatmak adına ve yalnız olmadıklarını göstermek adına ziyaretlerimiz aralıksız olarak devam edecektir açılmasında bulundu. Haber; Avni Kuru