seçim çalışmaları kapsamında aksaray’ın 48 mahallesinitek tek ziyaret eden İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş birtaraftan da davet programlarına katılım sağlıyor.
İlimiz inşaat sektörünün emektar çalışanlarıyla bir arayagelen İyİ parti aksaray milletvekili ayhan erel, İyİ parti belediye başkanadayı Özhan türemiş sohbet ederek aksaray’ın sorunlarına getirecekleriçözümleri anlattı. “bu güzide toplulukgösteriyor ki 31 mart günü aksaray, toplumun her kesimiyle İyİ’liğe oy verecek.toplumumuzun artık ayrıştırılmaya ötekileştirmeye tahammülü yok” diyenmilletvekili erel “seçildiğim günden bu yana ankara’da sizlerin sesi, kulağı,gözü oldum. olmaya da devam edeceğim. Şehrimizi de genç, çalışkan, cevval birbaşkana emanet edip, ben ankara’da, Özhan türemiş kardeşim burada hepimizin daha güzel bir aksaray’dayaşaması için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu. toplantı sonunda cep telefonunumarasını da veren erel “gece gündüz emrinizdeyim. gücüm nisbetince yapacağımne varsa arayın beni” dedi.
akın akın katılımlar sürüyor
“seçime sayılı günler kala birçok mahalle dernek ve evtoplantılarına bizleri davet eden hemşerilerimizin davetlerine icabet ediyoruz”diyen İyİ parti belediye başkan adayı türemiş ise “bugün herkes biliyor, artıkiyiden iyiye hissediyor ve inanıyor ki İyİ parti aksaray’ın tek alternatifi.gittiğimiz her toplantıda her davette görüyoruz ki hemşehrilerimiz bizlereinanmış” dedi. türemiş aksaray’ın artık ne boşa geçecek zamanı ne de macerayaatılacak bir belediyesi var. 3 partinin adaylarına bakın, projesine bakın öylekarar verin diyerek şöyle devam etti, “burası aksaray, buraya bizler sizlerleel ele vererek hizmet edeceğiz. partilerin genel başkanları bu iliyönetmeyecek. kalbinizdeki siyasi partilere saygı duyuyorum. hepimiz bu ildeyaşıyoruz kimin neler yaptığını neler yapamacağını halkımız biliyor. burada bugüzel topluluk da bunun farkında. bizlere her gün akın akın katılan, ilgigösteren destek veren kadir şinas hemşerilerime selam olsun, İyİ ki varsınız.”
haber merkezi

