Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ’LER ANKARADAN SESLENDİ

cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarının

cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarının oylanacağıseçimler öncesi İyİ parti de seçim bildirgesini açıkladı. ankara sporsalonu’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına aksaray milletvekiliadayları ve parti teşkilatı tam kadro katılırken,İyİ parti genel başkanı vecumhurbaşkanı adayı meral akşener, partisinin seçim bildirgesi ile ilgilisunumunu gerçekleştirdi.

meral akşener’in açıklamasında şu sözlere yer verdi.

“her gün ama her gün kriz çıkaran sorunlu devletyerini, sorumlu devlete bırakmalıdır. değerli arkadaşlarım, herkesi birleştirenbir yönetim anlayışı ile türkiye yönetilsin istiyoruz. Ülkemizin potansiyeliniaçığa çıkarmanın bir yolu var diyoruz. sahip olduğumuz değerlere güvenerekaçığı kapatmaktır diyoruz. bu yeni çağda, yeni teknolojilerle uyum sağlayandevletler ayakta kalacaktır. yeni dünyada en önemli hassasiyet, ülkelerinbekalarını önceliğine almaktır. İnsanın ne istediğini, ne hissettiğini hayatageçirebilmek önemlidir.”

“türkiye geleceğin en büyük gücü olmalıdır. sizleresöz veriyorum, öyle de olacaktır. 21. yüzyılın başlangıç safhası olan içindebulunduğumuz zamanda hırslarla ülkeyi tehlikeye atan değil, akılcıpolitikalarla yol alınmalıdır. egemenliği yeniden millete verecek olanparlamenter sisteme dönüş hedefimizi gerçekleştireceğiz. cumhuriyet vedemokrasinin tüm uygulamaları t.c nüfus cüzdanı taşıyan herkese eşituygulanacaktır. taşıdığımız kimlik belgelerinin dışında ağa da, paşa da, reisde yoktur. bizleri yapay şeklinde ayrıştıran her şeyi kötü buluruz. milletimizyeni dünyaya hazırlanmak yerine, yönetim boşluğunun sorunları ileboğuşmaktadır. adalet temelden sarsıldı. Ülkesini adil şekilde yönetemeyenlersadece barbarlık çağından kalmış kimselerdir. toplumumuz bütünleşme fikrindenkoparılmış. can ve mal güvenliği gibi her insan için elzem olan değerlerkoparılmıştır.

İyİ parti aksaray milletvekili adayı av. ayhan erel ise‘’ genel başkanımız meral akşener’in de konuşmalarında belirttiği üzerehedefimiz değerlerimize güvenerek korku imparatorluğunun türkiye’yekaybettirdiklerini yerine koymak ve açığı kapatmaktır. ohal gölgesinde gidilenbir seçim yaşayacağız, bu dayatma değil de nedir. hırslarına esir olmuş biriktidarın Ülkeye kaybettirdiklerini telafi etmek zor lakin imkansız değildir.biz cesurlar ordusu olarak hakkaniyet için sonuna kadar savaşacağız. genelbaşkanımız ve parti teşkilatlarımız üzerine oynanan oyunları bozacak, 25haziran sabahı iktidar olarak uyanarak ülkeyi yeniden inşaa edeceğiz.partimizin ve halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühe sonuna kadar layıkolmaya gayret edeceğiz’’ dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi personelleri şehir içerisindeki
Sıradaki Haber Aksaray Mezarlıkları Bayrama Hazır: Temizlik ve Çiçek Dikimi Tamamlandı!