Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’nin yeni adayları kimler? Bir belde, dört’te belediye meclis üyesi daha açıkladı

İYİ Parti adaylarını açıklamaya

İYİ Parti adaylarını açıklamaya devam ediyor

İYİ Parti’de Bağlıkaya Belediye Başkanı adayı ve 4 belediye meclis üyesi adayı tanıtıldı

İYİ Parti bu akşam düzenlediği programla Merkeze bağlı Bağlıkaya Belediye Başkan adayı Mehmet Çelebi ile Aksaray Belediye Meclis üyesi adayları esnaf Necati Dağdelen, Jeoloji Mühendisi Arda Yeşildal, esnaf Kamil Kibrit ve merkez ilçe yöneticisi iken istifa ederek aday olan H. Emre Güler’in adaylıklarını açıkladılar.

İYİ Parti il binasında yapılan aday tanıtım programına İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, il başkanı Sercan Belgemen, İYİ Parti merkezi ilçe başkanı Osman Yılmaz, Kadın kolları başkanı Naciye Akkuş Türk, Gençlik kolları başkanı Mehmet Atar ile İYİ Parti kadın politikaları başkanı Pınar İzgü ile partiler katıldı.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Bugün birbirinden kıymetli dört tane adayımızın, dört tane dostumuzun açıklaması için toplanmış bulunuyoruz. Ben öncelikle medeni cesaretlerinden dolayı, sonrasında memleketlerine olan aşklarından dolayı, kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Çok önemli bir iş yaptılar. Büyük bir fedakarlık içerisinde bir adım attılar. Ben kendilerine önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum. Biz hep birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Biz iyi bir kadroyuz. Biz iyi bir aileyiz. Biz samimi insanların bulunduğu bir topluluğuz aynı zamanda. Ve bu toplulukla birlikte 31 Mart’ta yaşayacağımız yerel seçimler için hep birlikte büyük bir azimle, çabayla, gayretle mücadeleye başladık, devam ediyoruz.

Cenab-ı Allah inşallah bizleri muzaffer kılacak. Bu seçimin kazananı iyiler olacak. Yola çıkarken ifade etmiştim burada, bu salonda, bu kürsüde, bu mikrofonda. Biz iyi adayla, iyi bir kadroyla, iyi bir plan ve projeyle ve iyi partiyle Aksaray Belediyesi’ni yöneteceğiz demiştim. Bugün hala bu sözümün arkasındayım. Birbirinden kıymetli, çok sevdiğim güzel insanlar bugün aramıza katılıp mücadelemize, emeğimize katkı sundular.

Ben bunu gerçekten çok önemsiyorum, çok kıymetli buluyorum. Bağlıkaya belediye başkan adayımız, kendisi Mehmet Çelebi, sizlere hitap etmedi, elini bana verdi. Bağlıkaya adına sen hitap et, vekilim diye. Bağlıkaya adına biz kazanacağız. Kamil Kibrit, H. Emre Güler, Arda Yeşildal ve Necati Dağdelen ağabeyim, gücümüze güç kattılar” dedi.

İYİ Parti il Başkanı Sercan Belgemen’de konuşmasında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri, Bağlıkaya Belediye Başkan Adayı ve Aksaray Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları tanıtım toplantısına hoş geldiniz. 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkece seçime girdik ve milletimiz AK Parti’ye yönetme yetkisi verirken biz İYİ Parti’ye de seçtiği yöneticileri denetleme görevleri verdi. Bizler ise halkımızdan aldığı bu yetkiyi en iyi şekilde uygulamak adına hızla çalışmalarımıza başladık. Kapı kapı, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp, vatandaşlarımızın sorunlarını bulup çözüme kavuşana dek çalışmaya devam ediyoruz. Durmuyoruz. Seçildiği günden itibari hiç durmayan, telefonun 7.24 açık olan, hiçbir vatandaşını parti gözetmeksizin ayırmayan milletvekilimiz Sayın Tuğran Yaldır  resim verip çalışıyoruz gibi görünmüyoruz. Bizzat sorunların en yakınan çözümlenmesi için mücadele ediyoruz” dedi.

Daha sonra İYİ Parti’nin belediye meclis üyeleri birer konuşma yaparak adaylıklarını açıkladılar. Haber: Ağustos GERÇE