Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’nin Eskil ve Sultanhanı Belediye Başkan adayları belli oldu

İYİ PARTİ ESKİL VE

İYİ PARTİ ESKİL VE SULTANHANI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI
Aksaray’ı yepyeni bir belediyecilikle tanıştıracağız
İYİ Parti tarafından Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, , Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve partililerimizin yoğun katılım sağladığı toplantı ile da Eskil ve Sultanhanı Belediye Başkan adaylarımızı açıklandı. Belediye Başkan Adaylarının yanı sıra iki ilçe içinde Belediye Meclis Üyesi olarak iki kişinin ismi açıklandı. İl Başkanı Sercan Belgemen, “Eskil Belediye Başkan Adayımız Mustafa Ceylan, Eskil Belediye Meclis Üyesi Adayımız Kürşat Ünlü, Sultanhanı Belediye Başkan Adayımız Hidayet Aykül, Sultanhanı Belediye Meclis Üyesi Adayımız Hacı Ayhan olarak açıklamış bulunuyoruz.” dedi.


İYİ Parti, Eskil ve Sultanhanı ilçelerinin Belediye Başkan Adaylarını açıklayarak aday tanıtım toplantısı düzenledi. Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Sercan Belgemen, “İYİ Parti olarak; önce Türkiye’yi, sonra Aksaray’ı yepyeni bir belediyecilikle tanıştıracağız. Yerelde açıklanan adaylardan yarışan ve kazanacak partinin İYİ Parti olduğu Tüm kamuoyunca kabul görmüştür.” şeklinde konuştu.
TÜRKİYE’YEİ AKSARAY’DAN HİZMET VE SİYASET DERSİ VERMEYE TALİBİZ!
Sercan Belgemen sözlerinin devamında, “Halkımızın teveccühü ile Başta Aksaray İl Belediyesi olmak üzere 7 ilçe ve toplam 22 belediye başkanlığına da talip olduğumuzu her platformda haykırmıştık. Milletvekilimiz ve 22 belediye başkanımızla Türkiye’ye Aksaray’dan hizmet ve siyaset dersi vermeye talibiz. Bu Bağlamda; Bugün 6 Yıldır partimizde çeşitli görevlerde bulunan Sultanhanı İlçe Yöneticimiz, kıymetimiz Hidayet Aykül Beyi 31 Mart akşamından itibaren Sultanhanı Belediye Başkanı olarak takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun başkanım. Allah yolunu bahtını açık eylesin.” dedi. Belgemen Sultanhanı Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak da Hacı Ayhan’ın ismini açıkladı.
ÇÖLÜN YENİ EFSANESİ
Aday açıklamalarına devam eden Belgemen, “ Hepinizin sabırsızlıkla beklediği tabiri caizse Çölün Yeni Efsanesi, İnanıyorum ki uzun yıllar da sizlere hizmet edecek Kıymetli hocam Mustafa Ceylan’ı 31 Mart Akşamı Eskil Belediye Başkanı olarak takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun başkanım. Eskil İlçe Teşkilatının kurucusu, İlçe Başkanımız dostum, kardeşim, dava arkadaşım Kürşat Ünlü’yü Eskil İlçe Belediye Meclis Üyesi olarak takdim ediyorum. Allah yolunu bahtını açık eylesin Başkanım.” diyerek sözlerine son verdi.  Haber: Ağustos GERÇE