Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Güzelyurt’a Özel Ziyaret: Turan ve Yaldır Ekibi İlçe Halkıyla Buluştu!

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Güzelyurt ilçesini ziyaret ederek İlçe Başkanı Doğan Güvener ve İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Hazim Turan ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala, İYİ Parti heyeti çalışmalarına ara vermeden devam ediyor Güzelyurt ilçe belediye başkan adayı Turan’ı desteklemek amacıyla ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Aksaray heyeti,  seçimlere yönelik istişarelerde bulundu.

İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Hazim Turan, İlçe Başkanı Doğan Güvener ile birlikte Güzelyurt halkı ile bir araya gelen İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Güzelyurt ilçesini gelişme ve büyümesine olanak tanıyacak projeleri dile getiren İYİ Parti heyeti, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarının karşılanması yönünde hedeflenen çalışmalara değindi. Güzelyurt halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İYİ Parti heyeti seçimlere yönelik vatandaşların nabzını tuttu.

Haber: Fatma Altınok