Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ PARTİ’DEN “ANLAT HEMŞERİM DERTLEŞELİM”

İyi parti mahalli idareler

İyi parti mahalli idareler başkanlığı ve gençlik kollarıtarafından başlatılan “anlat hemşerim dertleşelim”  programı kapsamında iyi parti otobüsüaksaray’daydı.

 İyi partiteşkilatı aksaraylılar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. cumhurbaşkanıadayı olabilmek için İyi parti genel başkanı meral akşener için İmza kampanyasıdüzenlendi.

İyi parti programına katılanlar ise İyi parti kurucuüyesi av. ayah erel, İyi parti mahalli İdarelerden sorumlu başkan yardımcısıyavuz ekmen, iyi parti aksaray il başkanı Özhan türemiş, İyi parti İlçe başkanıŞevki koçak, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

İyi parti aksaray İl başkanı Özhan türemiş programdayapmış olduğu açıklamada; “genel merkezimizin mahalli idareler başkanlığının vegençlik kolları başkanlığımızın başlatmış olduğu anlat hemşerim dertleşelimprogramı kapsamında şuanda türkiye’de 81 ilde otobüsümüz gezmektedir. bugündeotobüsümüz aksaray’da aksaray halkının dert ve sıkıntılarını dinlemek için buradakoşullanmış durumda bugün burada hem partimizde bulunan yönetici arkadaşlarımızhemde genel merkezimizden gelen çok kıymetli yöneticilerimizle aksaray halkınındert ve sıkıntılarını dinleyip onların derdiğiyle emhal olacağız. allah nasipve kısmet ederse 24 haziran’da genel başkanımızı cumhurbaşkanı yaptığımızdaalmış olduğumuz bu dert ve sıkıntılara çözüm ve çareleri hep birlikte iyi partiteşkilatları olarak, sunacağız. partimiz kurulalı yaklaşık 6 ay oldu. aksarayil teşkilatı olarak biz bu zamanda ilçe kongrelerimizi tamamladık. merkez ilçekongremizi ve il kongremizi yaptık ve şuanda 8 tane beldemizde beldebaşkanlarını belirledik. teşkilatlanmalarımıza devam ediyoruz. biz hiç durmadıkyarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. salı pazarına giderek pazarcıesnaflarımızın dertlerini dinledik. geçtiğimiz günlerde yeşiltepe, ulukışla,topakkaya, bağlı köye daha sonrasında sanayi esnafımızı gezdik. dün Çarşambapazarındaydık daha sonrasında çarşı esnafımızla birlikte olduk. dün genelbaşkanımız hatırlarsanız bu seçim 15 temmuzda olur demişti. biz bu seçimehazırlıydık. genel başkanımızın ön görüsünden 15 gün önce oldu. Şuanda aksarayhalkının çok büyük teveccühü var. gittiğimiz her yerde sarılıyor insanlar.büyük bir sevgi seli var. o yüzden aksaray halkımıza çok teşekkür ediyorum.bizlere ilgi ve sevgiden dolayı. bilindiği üzere sayın cumhurbaşkanı 24haziran’da türkiye milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimine girecektir.dünden beri çok sayıda telefon aldık. başkanım siz bu seçime girebilecekmisiniz? İyi parti 24 haziranda yapılacak olan seçimlere girecektir. bizim partimizin 10 aralıkta olağan kongresi yapıldı. 22 aralıktayüksek seçim kuruluna 68 ilimizin teşkilatlanmaları tamamlandı ve verildi.yani kanunda ne diyor. siz olağan kongrenizi yaptığınızda 6 ay aradan süregeçmesi gerekir ve seçime girebilirsiniz bu süre ne zamandır. 10 hazirandır.yani 10 haziran’dan sonra yapılan her seçime İyi parti girebilir. kanunenhiçbir sıkıntı yoktur. o yüzden vatandaşlarımız rahat olsun. İyi parti 24haziran’da yapılacak olan seçime girecektir. 24 haziran’da genel başkanımızmeral akşener türkiye’nin yeni cumhurbaşkanı olacaktır.

İyi parti mahalli İdarelerden sorumlu başkan yardımcısıyavuz ekmen; “ hepimizin bildiği üzere iyi parti kısa bir süre önce kurulmasınarağmen siyasette çok önemli rol oynamıştır. oynamaya da devam edecektir. İyipartinin seçimlere katılıp katılmama gibi hiçbir sorunu yoktur. Çünkü hukuken herşeyi yerine getirmiştir. hukuken önünde hiçbir engel yoktur. cumhurbaşkanlığıseçiminde tbmm’de gurubunuz yok ise 100.000 imza ile cumhurbaşkanı adayıolabiliyorsunuz. bu nedenle biz genel başkanımız meral akşener’in 100.000 oydeğil milyonlarca imza ve dilekçe ile cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz. milletvekilliğiseçiminde ise en ufak girmeme gibi bir kuşkumuz yok hukuken her şey yerinegetirilmiş durumda. zaten bu seçimin öne alınmasının pek çok nedenini kendincesayabilir.  ekonominin kötüye gidişidenilebilir. başka faktörler sayılabilir. biliyor musunuz? bu seçimin önealınmasındaki en büyük faktör İyi partidir. Çünkü iyi parti günden günebüyüyor. türkiye’ye yeni bir umut olarak güneş gibi parlıyor. bu amaçla birtakım hesapları bozduğu için görüldüğü için bu seçim erkene alındı” dedi.

haber vedat t.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Sıradaki Haber Yaz aylarında hamilelerin bol su tüketmesi dehidrasyon riskini azaltıyor