Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’de Olağanüstü Genel Kurulunda heyecan dorukta; Aksaraylı delegeler hangi aday için oy kullanacak 

Ankara’da gerçekleştirilen İYİ Parti’nin

Ankara’da gerçekleştirilen İYİ Parti’nin beşinci olağanüstü genel kurulu büyük bir heyecana sahne oluyor. Mevcut Genel Başkan Meral Akşener’in aday olmamasıyla başlayan süreçte, Genel Başkanlık için dört aday yarışıyor. Grup başkanı Koray Aydın, grup başkan vekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz, genel başkanlık için kıyasıya mücadele ediyor.


Aksaray’dan 8 delegenin oy kullanacağı genel kurulda, 5 delegenin Koray Aydın’ı, 3 delegenin ise Müsavat Dervişoğlu’nu desteklediği öne çıkıyor. Saf çoğunluğu alan aday, İYİ Parti’nin yeni dönemdeki genel başkanı olacak.
İYİ Parti’de 27.dönem milletvekili Ayhan Erel, Ali Karakuş, Fehmi Kuyucu, Şevki Koçak ve Hatice Öztürk Koray’ın genel başkan olması yönünde oy kullanması beklenirken, 28. Dönem Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, geçmiş dönem il Başkanı Cumali Asal, Merkez ilçe Başkanı Osman Yılmaz’ın Müsavat Dervişoğlu’nun genel başkan olması yönünde oy kullanması bekleniyor.
Parti içi dinamizmin yansıdığı genel kurul, parti üyeleri ve kamuoyu tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İYİ Parti’nin yeni liderinin belirleneceği bu kritik süreç, parti tarihinde önemli bir dönemeç olarak kaydediliyor.

Haber: Fatma Altınok