Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti, Yeşilova’da seçim ofisini miting havasında açtı

İyi Parti Aksaray İl

İyi Parti Aksaray İl Teşkilatı Yeşilova kasabasında seçim ofisi açılışına katıldı.  İyi Parti Teşkilatı Yeşilova halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen Mahalli İdareler seçimlerine adım adım yaklaşılırken, İyi Parti Teşkilatından hareketlilik devam ediyor.  Seçim çalışmaları kapsamında sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İyi Parti Teşkilatı, Yeşilova kasabasında seçim ofisi açılışına katıldı.

Yeşilova belediye başkan adayı Adnan Bayraktar olmasının ardından seçim ofisi açılışını  İyi Parti Teşkilatı miting havasında gerçekleştirdi.  Yeşilova halkı tarafından yoğun iliği gören İyi Parti Teşkilatı “Yeşilova kararını vermiş” ifadesini kullandı.

İyi Parti Teşkilatı Yeşilova halkının karar verdiğini ifade ederek; “Adeta miting havasında geçen açılışta bir kez daha gördük ki Yeşilovalı hemşehrilerimiz Belediye Başkanı olarak Adnan Başkanımız da karar kılmış.   31 Mart akşamı yalnızca Yeşilova da değil İl, İlçe ve beldelerimizde kazanan biz olacağız, bütün hemşehrilerimiz olacak” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Yeşilova seçim ofisi açılışına; İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Milletvekili Turan Yaldır, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve il teşkilat üyeleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok