Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti, Türkiye Genelinde Eş Zamanlı Basın Açıklaması Yapacak

İYİ Parti teşkilatları ülkenin

İYİ Parti teşkilatları ülkenin ekonomik durumuna dikkat çekmek için 81 ilde eş zamanlı basın toplantısı yapacak.

 

İYİ Parti, teşkilatları ülkenin içinde bulunduğu ekonomik duruma ve artan zamlara dikkat çekmek amacıyla Türkiye genelinde tüm illerde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenleyecek.

İYİ Partinin Genel Merkezi tarafından yapılan duyuruya göre, 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 12:00’de, İYİ Parti İl Başkanları tarafından yönetilecek olan basın açıklamaları, 81 ildeki İYİ Parti İl binalarında gerçekleşecek.

İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşullara vurgu yaparak, üst üste yapılan zamların vatandaşları zor durumda bıraktığını belirtti. Basın açıklamalarının, hükümetin dikkatini bu konuya çekmeyi hedeflediğini söyledi.

Partili ve vatandaşları, 18 Temmuz’da saat 12:00’de düzenlenecek olan basın açıklamalarına katılmaya davet eden Asal, ülkenin ekonomik istikrarının sağlanması için adımların atılmasını talep etti.

Basın açıklamalarının, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki vatandaşların ekonomik sorunlara yönelik ortak sesini yükseltmek amacıyla önemli bir fırsat olduğunu belirten Aksaray İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, bu eş zamanlı etkinliğe tüm partili ve vatandaşları davet etti. Haber; Avni Kuru