Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Teşkilatı, esnaf ve vatandaşların nabzını tutuyor

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve beraberindeki heyet Büyük Bölcek mahallesinde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.
İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’e Kadın Politikaları Bölge Koordinatörü Pınar İzgü, Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve İl Parti Teşkilatı eşlik etti.
31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine yaklaşılırken iyi parti teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Büyük Bölcek mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen iyi parti teşkilatı esnaf ve vatandaşın sorun ve talebini dinliyor.
Seçimlere tüm hızıyla çalışma yürüten İYİ Parti teşkilatı, Aksaraylı esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun iğli ile karşılanıyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüyoruz diyen İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer yaptığı açıklamasında; “Hemşehrilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. 1 Nisan günü kazanan biz olacağız, Aksaray’ımız olacak” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok