Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Teşkilatı, Büyük Bölcek esnafını dinledi

İYİ Parti Aksaray teşkilatı

İYİ Parti Aksaray teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Büyük Bölcek mahallesinde bulunan esnafları ziyaret eden İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer ve Belediye Meclis Üyeleri esnaf tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için saha çalışmaları gerçekleştiren İyi Parti Teşkilatın halkın nabzını tutmak amacıyla esnaf ziyaretin de bulunuyor. Büyük Bölcek esnafı ile bir araya gelen İyi Parti Teşkilatı, esnafı sorun ve talebini dinleyerek çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.
“Aksaray hak ediyor” mottosuyla seçim çalışmaları yürüten Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer esnaf ve vatandaş ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinliyor
Büyük Bölcek esnafı tarafından güler yüz ve samimiyetle karşılayan iyi parti teşkilatı ile bir süre sohbet etti. Esnafın yaşadığı sorun ve talebi dinleyerek neler yapılabileceği hususunda görüşme yapıldı.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer yaptığı açıklamasında; “Milletvekilimiz Turan Yaldır Beyefendi ve Belediye Meclis üyesi aday adaylarımızla esnaflarımızın sorunlarını dinledik ve neler yapabileceğimizi konuştuk. Güler yüzleri ve samimiyetleri için teşekkür ederiz” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok