Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti, seçimlere iyice asılıyor

İYİ Parti Aksaray Merkez

İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı’ndan Güçlü Toplantı!

*31 Mart Yerel Seçimleri İçin Stratejiler Belirlendi*

İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri için kritik bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Aksaray milletvekili Turan Yaldır’ın da katılımıyla, İYİ Parti’nin Aksaray’daki seçim stratejileri ve hedefleri masaya yatırıldı.

Başkan Osman Yılmaz önderliğinde gerçekleşen toplantıda, Aksaray Merkez Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer ve diğer il, ilçe, ve belediye başkan adayları, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyelikleri için planlarını ele aldı.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, toplantının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İl Başkanımız Sercan Belgemen, Belediye Başkan Adayımız Tuğrul Karacaer ve değerli teşkilatımızla bir araya geldik. Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu toplantısında, seçim başarısı için önemli stratejiler belirledik.”

Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Osman Yılmaz ve yönetimine teşekkür eden Yaldır, İYİ Parti’nin Aksaray’da güçlü projeler ve adaylarla daha etkin bir belediyecilik sunmak için yoğun bir çalışma içinde olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Aksaray, seçim mücadelesine hız kesmeden devam ederken, kent sakinlerine kaliteli hizmet ve projeler sunma hedefiyle ilerliyor.

Haber:  Ağustos Gerçe