Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti, sanayi esnafının nabzını tuttu

İyi Parti Aksaray Teşkilatı,

İyi Parti Aksaray Teşkilatı, yeni sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti teşkilatı, yerel seçim öncesi halkın nabzını tutuyor.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan iyi parti teşkilatı, sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunarak onların sorun ve taleplerini dinliyor. Seçimlere yönelik plan ve projelerine değinene İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray iyi olacak seçim mottosuyla çalışma yürütüyor.
Yeni sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, İYİ Parti Aksaray milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Meclis Üyesi Aday Adayları ve teşkilat mensupları sanayi esnafının sorun ve talebi dinledi.
Sanayi esnafı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İyi Parti Teşkilatı esnafın sorun ve taleplerine çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.

Haber: Fatma Altınok