Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Listelerinde kimler var?

İYİ Parti Aksaray teşkilatında

İYİ Parti Aksaray teşkilatında İl genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği adaylığı için yoğun bir mesai harcanıyor.

Aksaray Merkez’de Tuğrul Karacaer’in Belediye Başkan adayı olduğu seçimlerde il Genel Meclisi Üyeliği Adaylığı ve Belediye Meclisi Üyeliği adaylığı için isimler ve sıralamalar oluşturuluyor.
Aksaray Merkez İl genel Meclisi Üyeliği için yedi, belediye meclisi üyeliği adaylığı için ise 34 + 3 kontenjan olmak üzere 37 isim belirlenecek. Ayrıca bu isimlere yedek isimlerde belirlenecek.
20 Şubat 2024 Salı günü seçim kuruluna verilecek listeler öncesinde Aksaray Merkez de gerçekleşecek seçimlere yönelik kulis bilgileri gün yüzüne çıktı. İYİ Parti, il genel meclisi için tecrübeli isimleri aday gösterirken, Belediye meclisi üyeliği adaylığı içinde isimler güçlü isimlerle yola çıkıyorlar.
Aksaray Merkez’de 7 il genel meclisi üyeliği adaylığı için eski il Başkanlarından Ömer Faruk Ağır, Mehmet Ali Öztürk, Eğitimci Rasim ün ile Yenikent kasabasından Yusuf Kaş’ın ismi öne çıkıyor.
İyi Parti Aksaray Belediye Meclisi üyeliği için Salih Taş, Sami Uyar, Emre Güler, Necati Dağdelen, Bahattin Yücel, Kamil Kibritoğlu, Tahir Kından, Halis Fırat Akkurt, Arda Yeşildal, Armağan Öztürk, Hayri Topaç, Hüseyin Pehlivan, Hüseyin Soğukpınar, Erdem Çubukçu isimleri gelen bilgiler arasında yer aldı

Haber: Avni Kuru