Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti kuruluşunu Ankara’da coşkuyla kutladı

İYİ Parti teşkilatının kuruluşunun

İYİ Parti teşkilatının kuruluşunun 6. yıl dönümü olması sebebiyle Ankara Spor Salonunda düzenlenen program İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in katılımlarıyla başladı.

81 ilden İYİ Parti teşkilat Başkanlarının, Milletvekillerinin ve vatandaşların bulunduğu programda ilk önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı daha sonra Genel Başkan Meral Akşener’in gündeme dair konuşmalarıyla başladı. 25 Ekim 207 yılında İYİ Parti’nin kurulmasının ardından bu yana 6 sene geçti. Buna yönelik Ankara’da program gerçekleştiren İYİ Partililer, büyük bir coşkuyla kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Ankara Spor Salonunda gerçekleşen programda konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilk olarak “Demokratik Milli Yükseliş Beyannamesi”ni açıkladı.
Genel Başkan Meral Akşener, gündemi derinden sarsan İsrail- Filistin arasındaki savaşa değinerek İsrail’in bir savaş suçlusu olduğunu vurguladı. Genel Başkan Akşener, Cumhuriyet’in 100. yıl olması sebebiyle Milletçilik ve Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne de değindi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da yad etti. Ankara Spor Salonunda gerçekleşen programda, katılımcılar pankartlar açarak büyük bir coşkuyla İyi Partinin 6. yıl dönümünü kutladı. Program minik çocukların gösteriyle devam derken programa katılan katılımcılar Türk Bayraklarını kaldırdığı anlar kameralara yansıdı.
Ankara Spor Salonunda gerçekleşen İYİ Partini 6. yıl dönümü kutlamalarına Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, İç Anadolu Bölgesi Kadın Politikaları Koordinatörü Pınar İzgü, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Ağaçören, Sarıyahşi, Ortaköy İlçe Başkanları ve İl Teşkilatı üyeleri katılım gösterdi.
Haber: Fatma Altınok