Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Heyetinden Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’a ziyaret

Yeşilova beklenen hizmeti alacak!

Yeşilova beklenen hizmeti alacak!

İYİ Parti Aksaray milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve belediye meclis üyeleri, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ın çalışmalarını yerinde görmek üzere belediyeye ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Aksaray milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen ve İYİ Parti Aksaray belediye meclis üyeleri, 31 Mart seçimlerinde Yeşilova kasabasında seçimleri kazanan İYİ Partili Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ın çalışmalarını yerinde görmek üzere Yeşilova Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ın çalışmaları hakkında bilgi alan İYİ Parti heyeti, belediyenin projelerini ve hizmetlerini inceledi. Yaldır, “Yeşilovalılara daha iyi hizmet edebilmek adına belediyenin çalışmalarını görüyoruz. Bizler de İYİ Partili milletvekilleri olarak belediye başkanımızın beldemize daha güzel hizmetler getirebilmesi için hazırlamış olduğu projeleri destekliyoruz ve bu projelerin onaylanması adına bakanlıklarla görüşmeler yapıyoruz. 31 Mart’ta Yeşilova beldesi İYİ Partili belediye ile buluştu. Bunu da önümüzdeki 4,5 yılda yapacağı hizmetlerle beldemize hizmet olarak yansıtacağız,” dedi.

“El Birliği ile Mücadele Edeceğiz”

Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ın daha önce de Yeşilova’da başkanlık yaptığını ve bu tecrübesiyle yeni dönemde Yeşilova beldesinin sorunlarını çözüp, bekleyen hizmetleri yerine getireceğini vurgulayan Yaldır, “Yeşilova benim de beldemdir. Bu beldede önümüzdeki dönemde güzel hizmetlerin gelmesi için el birliği içerisinde mücadele edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar da İYİ Parti Aksaray milletvekili Turan Yaldır ve İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen’e teşekkür ederek, “Göreve geldikten sonra Yeşilova beldemizin beklenen hizmeti alması için mücadele edeceğiz,” dedi.

Bu ziyaret, İYİ Parti’nin yerel yönetimlerdeki etkinliğini artırma çabalarının bir parçası olarak değerlendirildi. Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, halkın beklentilerini karşılamak ve beldenin sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.
Haber Merkezi