Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ PARTİ HEYETİNDEN BAŞKAN YAZGI’YA ZİYARET

İyi parti aksaray milletvekili

İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel, İyi parti aksaraybelediye başkanadayı Özhan türemiş, parti İl başkanı hasan hüseyin Çiftçi ve beraberindekiparti temsilcilerinden oluşan heyet belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yıziyaret etti.

İyi parti milletvekili ayhan erel, belediye başkanlığıgörevinin meşakkatli ve bir o kadarda sorumluluk gerektiren zor bir meslekolduğunu belirtti. görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’ya teşekkür eden milletvekili ayhan erel, “halukbaşkanımız 5 yıllık görev süresi boyunca birçok hizmete öncülük etti ve bu sürezarfında bir belediye başkanının yapması gereken tüm sorumluluğu yerinegetirdiğini düşünüyorum.

kim olursa olsun bir belediye başkanının görev süresi 5 yılolmamalı. Çünkü göreve gelme ve tanıma süresi göz önüne alındığında hizmet içinkısa bir zaman kalıyor. her iş de olduğu gibi belediye başkanlığında da çıraklık,kalfalık ve ustalık dönemi vardır. İkinci dönem belediye başkanları içinustalık dönemidir. ama olsun haluk başkanımız çok iyi çalıştı. görev süresiboyunca birçok ilkleri başlattı ve hizmetlerle dolu bir dönem yaşadıkkendisiyle. parti teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

İyi parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş ise seçimçalışmaları ile ilgili konuştu. seçimlere parti olarak hazırlandıklarınıbelirten türemiş, halkın takdirinin her şeyin üzerinde olduğunu söyledi vehizmetlerinden dolayı belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya teşekkür etti.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ziyaretten dolayı İyiparti milletvekili ayhan erel, İyi parti aksaray belediye başkan adayı Özhantüremiş ve beraberinde parti üyelerine teşekkür etti.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Forbes Türkiye’nin en zengin 10
Sıradaki Haber Türkiye’nin en zengin 10 ismi, işte detaylar