Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti Yeşiltepe halkının nabzını tuttu

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır,  İl Başkanı Sercan Belgemen, İl Genel Meclis Adayı Ömer Faruk Ağır ve parti mensupları Yeşiltepe Belediye Başkan Adayı İsmail Akpınar’ın seçim ofisinde bir araya geldi.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklene mahalli idareler seçimlerine zaman daraldıkça siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, odasını İl Başkanı Sercan Belgemen, İl Genel Meclis Adayı Ömer Faruk Ağır ve parti mensupları Yeşiltepe kasabasını ziyaret ederek Yeşiltepe Belediye Başkan Adayı İsmail Akpınar ile bir araya geldi.
Yeşiltepe halkı ile buluşan heyet, seçimlere yönelik halkın nabzını tuttu. Yoğun ilgi ile karşılanan heyet, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. İYİ Parti heyeti, Yeşiltepe kasabasının ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar yürütüleceğini dile getirdi. Milletvekili Yaldır, Yeşiltepe halkının göstermiş oldukları ilgi ve alaya yönelik duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok