Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti, TOKİ sakinlerini ziyaret etti; tek tek kapılarını çaldı

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, TOKİ sitelerinde ziyarette bulunarak vatandaşların kapılarını tek tek çaldı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Karacaer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Siyasi arenada yaşanan hareketlilikle birlikte İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Karacaer, adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana saha çalışmalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

TOKİ’de ziyaret gerçekleştiren Karacaer’e İYİ Parti Aksaray Kadın Politikalar Başkanı Naciye Türk Akkuş ve parti mensupları eşlik etti. TOKİ sakinlerini tek tek ziyaret eden Karacaer ve beraberindeki heyet, vatandaşların kapsının tek tek çalarak onlarla sohbet etti.

Seçimlere yönelik proje ve çalışmaları hakkında kısa bilgiler veren Karacaer, TOKİ sakinlerin sorun ve taleplerini dinledi. Seçim hazırlığı içerisinde olan Karacaer, Aksaray halkı tarafında sıcak ve samimi bir şekilde karşılanmaya devam ediyor.

Haber: Fatma Altınok