Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti sanayi esnafıyla buluştu; Gönüller birleşti

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve beraberindeki heyet, Oto Sanayi Sitesindeki esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Yaldır onlarla yakından ilgilendi.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen

Aksaray’da esnaf ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemeye yönelik ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti heyeti, Oto Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnafların yaşadığı zorluklara yer verilerek bu konuda atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Esnaflar tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan İYİ Parti heyeti, onlarla hasbihal etti. İYİ Parti heyetinin ziyareti esnaflar tarafından takdirle karşılandı.

Milletvekili Yaldır, ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında; “ Oto Sanayi Sitemizi ziyaret edip esnaflarımızla hasbihal ettik. Bizleri işyerinde misafir eden Caner Patır ağabeyimize teşekkür ederiz” dedi.

Haber Merkezi