Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti, Kurtuluş Caddesi esnaflarıyla bir arada

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

31 Mart 2024 mahalli daireler seçimlerine az bir zaman kala mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana saha çalışması yürüten Karacaer, vatandaşlarla bir araya gelerek onları soru ve taleplerini dinleyemeye gayret gösteriyor.

Kurtuluş Caddesinde bulunan esnafları gezen Karacaer ve beraberindeki heyet, esnafların sorunlarına kulak verdi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunan heyet, esnafın samimi ve güler yüzü için teşekkürlerini iletti.

Karacaer’e ziyareti esnasında, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Belediye Başkan adayı Karacaer, yaptığı açıklamasında, “Esnaflarımızın sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizden bahsettik. Daha güzel bir Aksaray için çalışacağız. Desteklerinden ve güler yüzlerinden ötürü tüm esnaflarımıza teşekkür ederiz” ifadesi yer aldı.

Haber: Fatma Altınok