Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Heyeti, İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına devam ediyor. İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Belediye Başkan adayı Karacaer ve beraberindeki heyet, oda personelleri ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 tahinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken İYİ Parti teşkilatında seçim çalışmaları devam ediyor. Belediye başkan adayı Karacaer Aksaray içerisinde birçok esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Karacaer’e İYİ Parti Meclis Üyesi Aday Adayları eşlik etti. Ziyareti esnasında personeller tarafından yoğun ilgi ile karşılana Karacaer, onlarla bir süre sohbet etti.  İnşaat Mühendisleri Odasını hakkında bilgiler alan Karacaer, seçim çalışmalarına sohbeti esnasında değindi.

Karacaer ziyaretin ardından; “İYİ Parti Meclis Üyesi Aday Adaylarımız ile İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ettik. Aksaray’ımızın geleceği hakkında konuştuk” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma Altınok