Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti, Hanımeli Pazarında

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacer ve beraberindeki heyet Hanımeli Pazarını ziyaret etti.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık içerisinde olan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacer seçim çalışması kapsamında Hanımeli pazarında faaliyet gösteren kadın vatandaşlarla bir araya geldi. Çarşamba günler Cumartesi pazarında faaliyet gösteren hanımeli pazarında kadınlar bin bir çeşit el emeği ürünleriyle tezgahlarını açıyor.
Hanımeli pazarında kadınlar el emeği ürünlerini ve bir birinden çeşitli yiyeceklerini kendi tezgâhlarına açarak ev ekonomisine katkı sağlıyor.
Hanımeli pazarında faaliyet gösteren kadın esnaflara bir araya gelen İyi Parti heyeti vatandaşların tezgahlarını tek tek gezerek sorun ve taleplerini dinledi. Hanımeli pazarında yoğun ilgi ile karşılanan İYİ Parti teşkilatı, sıcak karşılama ve destekleri için vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
Hanımeli pazarını, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacer İl Başkanı Sercan Belgemen ve Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve teşkilat mensupları ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

Haber: Fatma Altınok