Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Heyeti, Eskil ve Sultanhanı ilçesinde halkın nabzını tutu

İyi Parti Aksaray Teşkilatı,

İyi Parti Aksaray Teşkilatı, Aksaray ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Eskil ve Sultanhanı ilçesine ziyaret gerçekleştiren iyi parti heyeti, ilçe halkının sorun ve taleplerini dinledi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık içesinde olan İyi Parti teşkilatı, bu kapsam ilçe ziyaretlerinde bulundu.
Aksaray iyi olacak mottosuyla seçim çalışmaları yürüten İyi Parti Teşkilatı, Aksaray’ın Eskil ve Sultanhanı ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve beraberindeki heyetin ilk durağı Eskil ilçesi oldu. İlçe Başkanı Dağıstan Filikci ver İyi Parti Eskil Belediye Başkan Adayı Mustafa Ceylan ile birlikte Eskil Pazarını ziyaret eden İyi Parti Teşkilatı esnafın sorunlarını tek tek dinledi.
Eskil Pazarını ziyaret eden iyi parti teşkilatı esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi. Vatandaşlarla birebir iletişime geçen İYİ Parti teşkilatı esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Ardından Sultanhanı ilçesi Yeşiltömek köyüne ziyaret gerçekleştiren İyi Parti Heyeti, burada İlçe Başkanı Hacı Osman Böge ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hacı Ayhan ile birlikte köyü gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Eskil ve Sultanhanı ilçesinde yoğun ilgi ile karşılanan İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ve beraberindeki heyet vatandaşların sorun ve taleplerine çözüm bulmak adına yapılması gerekenler üzerine görüştü.

Haber: Fatma Altınok