Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti heyeti, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta ve personellerle bir arada

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer ve beraberindeki heyet Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerine hazırlık yapan İYİ Parti Belediye Başkan aday ı Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor. bu kapsamda, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden İYİ Parti heyeti burada sağlık personelleri ile bir araya geldi.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, İç Anadolu Bölgesi Kadın Politikaları Koordinatörü Pınar İzgü, Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini gerçekleştirdiği ziyarette, sağlık personellerin orun ve taleplerini dinledi.

Hastanede tedavi gören hastaları da tek tek ziyaret Karacaer, hastalaşa şifa dileyerek hasta yakınları ile sohbet etti.  Hastanede yoğun ilgi ile karşılanan Karacaer, seçimlere yönelik çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Baş Hekimimiz Doç. Dr. Mustafa Onur Karaca ile bir araya gelen heyet, hastane hakkında görüşme yaptı.

Karacaer, “İç Anadolu Bölgesi Kadın Politikaları Koordinatörümüz Sayın Pınar İzgü, Kadın Politikaları Başkanımız Sayın Naciye Akkuş Türk ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile seçim çalışmalarımız kapsamında bugün Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydik. Hem vatandaşlarımız hem de hastane çalışanlarımız sağlık sisteminin gelmiş olduğu durumdan ötürü oldukça dertliydi. Gerekli notlarımızı alıp çözümlerimizden bahsettik. Misafirperverliğinden ötürü Baş Hekimimiz Doç. Dr. Mustafa Onur Karaca’ya teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Fatma Altınok