Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Güzelyurt Başkan adayı konuştu; İstanbul’da yaşananların aynısı Güzelyurt’ta olacak!

Güzelyurt Belediye Başkan adayı

Güzelyurt Belediye Başkan adayı Hazim Turan, seçimlerin iptal edilmesi kararına tepki göstererek Güzelyurtlulara seslendi.
Turan, haksızlığa rağmen halkın sağduyusu ve kararlılığıyla sandıkta gereken cevabı vereceğine inandığını belirtti.
İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkan adayı Hazim Turan, seçimlerin kısıtlı seçmenlerin oy kullanması gerekçesiyle iptal edilmesine karşı açıklamalarda bulundu.
Turan, yapılan bu haksızlığa rağmen Güzelyurtluların sağduyusuyla ve kararlılığıyla sandıkta gereken cevabı vereceğine inandığını ifade etti.
31 Mart’ta yapılan seçimleri bir oy farkıyla kazandıklarını ancak kararın iptal edilmesiyle karşılaştıklarını dile getiren Turan, halkın bu haksızlığa boyun eğmeyeceğine inandığını belirtti.
İstanbul’da yaşanan benzer bir durumu hatırlatarak, Güzelyurt’ta da halkın bu tür oyunlara gelmeyeceğini ve gereken cevabı sandıkta vereceğini vurguladı. Turan, seçim sürecinde yaşanan olumsuzluklara rağmen İYİ Parti’nin birinci parti olarak çıktığını ve bu başarının halkın teveccühü ve desteğiyle gerçekleştiğini vurguladı. Mağlubiyeti hazmedemeyenlerin kirli tuzaklar kurabileceğini ancak bu durumun sonucu değiştirmeyeceğini ifade etti.
İyi Parti Güzelyurt Belediye Başkan adayı Hazim Turan yaptığı açıklamada, Saygıdeğer Güzelyurt vatandaşlarım. Öncelikle şahsım ve ekip arkadaşlarıma olan güven ve teveccühünüz de seçimlerden birinci parti olarak çıktığımız için sizlere minnettarım bir adayın 400 diğer adayın 250 kemik oyuna rağmen sıfırdan başladığımız bu yarışta, yapılan karalama kampanyalarına rağmen sandıktan kazanan parti olarak önce Allah’ın sonra sizlerin sayesinde çıktık.
Her ne kadar mağlubiyeti hazmedemeseler de kirli tuzaklar kursalar da, bu sonucu değiştiremeyecekler. biz halkımızın sağduyusunda ve haksızlığa asla evet demeyeceğinin bilincinde ve inancındayız.
Halkımızın İstanbul’da oynanan oyuna atılan şamar‘ın aynısını Güzelyurt‘ta da atacağına inanıyorum. Benim arkamda halkım ve Allah’ım var. gerisi teferruat saygılarımla”dedi.
Son olarak, halkının ve Allah’ın desteğiyle mücadeleye devam edeceklerini belirten Turan, Güzelyurt’un geleceğini halkla birlikte şekillendireceklerini ve haksızlığa asla boyun eğmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Avni KURU