Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti belediye başkan adayı Karacaer, mahalle ziyaretlerinde; Meydan mahallesi sakinleriyle buluştu

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezerek vatandaşların kapılarını çalmaya devam ediyor.
31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Karacaer, “ Kapı çal Gönül Al” etkinliği kapsamında mahalle ziyaretlerinde bulanarak vatandaşların kapılarını çalıyor.
Meydan mahallesi ziyaretinde bulunan Karacaer ve beraberindeki heyet, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunana Karacaer, vatandaşların istek ve talepleri yönünde hizmet gerçekleşeceğini belirtti. Karacaer’e ziyaret esnasından İYİ Parti Aksaray Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk eşlik etti.
Karacaer ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, İYİ Parti Aksaray Kadın Politikaları Başkanı Sayın Naciye Akkuş Türk ile “Kapı Çal Gönül Al” etkinliğinde Meydan Mahallesi sakinlerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerime samimiyetleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok