Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Karacaer, esnafın sorunlarını çözmek çalışacaklarının sözünü verdi

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafı ile bir araya gelen iyi parti heyet, esnafın sorun ve talebini dinliyor.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Karacer, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, bir elinde kâğıt, bir elinde kalemle esnafın dertlerini dinleyerek, notlar aldı. Karacaer, sanayi esnafının sorunlarına çözüm bulmak işe başlayacaklarını söyleyerek esnaflara söz verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaray’a gelerek Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak Tuğrul Karacaer’i bizzat açıklamasından seçim çalışmalarına hızla başlayan İYİ Parti teşkilatı,  esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, sanayi esnafıyla buluşarak, esnafların sorunlarına çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunuyor. Esnaf ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Karacaer, “Bir elimizde kağıt, bir elimizde kalem, esnafımız konuştu, biz dinledik, notlarımızı aldık. 1 Nisan sabahı Sanayi esnafımızın dertlerini çözmek için kollarımızı sıvayıp işe başlayacağız. Söz veriyoruz!” dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında iş dünyasının nabzını tutan ve destek isteyen İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacaer, her zaman esnafın yanında olacaklarına dair esnaflara söz verdi.

Haber: Fatma Altınok