Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray’a çıkartma yapıyor! Müsavat Dervişoğlu’ndan Aksaray’a çifte ziyaret!

Siyasi Ziyaretler, Dualar ve Seçim Destekleri!
İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu’nun Yoğun Aksaray Programı

Siyasi Ziyaretler, Dualar ve

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Aksaray’a Geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü Aksaray’a önemli bir ziyaret gerçekleştirecek.

Program Detayları ve Ziyaret Edilecek Yerler

İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun Aksaray programı oldukça yoğun geçecek. Dervişoğlu, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığı seçimlerini kazanan Yeşiltepe Belediye Başkanı İsmail Akpınar ve Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ı belediye binalarında ziyaret edecek. Bu ziyaretlerde, Dervişoğlu yeni belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunacak ve Yeşiltepeli ve Yeşilovalı vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür edecek.

Ervah Kabristanı ve Somuncu Baba Ziyareti

Dervişoğlu, belediye ziyaretlerinin ardından Ervah Kabristanı yanında bulunan Somuncu Baba Türbesi’ni ziyaret edecek. Burada dua edecek olan İYİ Parti Genel Başkanı, tarihi ve manevi öneme sahip bu mekanda vatandaşlarla da bir araya gelmeyi planlıyor.

Güzelyurt Seçimlerine Destek

Dervişoğlu’nun Aksaray ziyareti, 2 Haziran’da seçimlerin yeniden yapılacağı Güzelyurt ilçesini de kapsıyor. 31 Mart tarihinde yapılan seçimlerde İYİ Parti’nin Güzelyurt Belediye Başkan adayı Hazım Turan, 549 oyla seçimleri bir oy farkla kazanmıştı. Ancak AK Parti ve MHP’nin itirazları sonucunda, Yüksek Seçim Kurulu kısıtlı seçmenlerin oy kullandığını tespit etti ve seçimlerin 2 Haziran tarihinde yeniden yapılmasına karar verildi. Dervişoğlu, Güzelyurt’a geçerek İYİ Parti’nin belediye başkan adayı Hazım Turan’a destek vermek amacıyla Güzelyurtlularla bir araya gelecek.

Katılım Beklentisi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Aksaray ziyareti sırasında, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti il Başkanı Sercan Belgemen, İYİ Partili milletvekilleri, genel başkan yardımcıları ve İYİ Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, İyi Parti il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile birlikte kalabalık bir topluluğun da hazır bulunması bekleniyor.

Dervişoğlu’nun bu ziyaretinin, İYİ Parti’nin Aksaray ve çevresindeki siyasi etkisini artırma ve yerel seçimlerdeki başarısını pekiştirme amacı taşıdığı belirtiliyor.

Avni KURU

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)
Sıradaki Haber Yılın ilk yarısında yapılan sefer sayıları belli oldu