Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray teşkilatından dikkat çeken paylaşım!

İYİ Parti Aksaray İl

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı teşkilatının sosyal medya hesabında paylaştığı video, kamuoyunda büyük ilgi gördü.

29 Aralık Cuma günü Aksaray iline gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaray ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirmesinin ardından Aksaray Belediye Başkan adayı olacak ismi açıkladı. İyi Parti Aksaray Belediye Başkanı Tuğrul Karacaer’in olacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkan Akşener, Aksaray’daki siyasi arenada hareketliliğe neden oldu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan partililer, seçim heyecanı yaşıyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler için partilerde hareketlilik sürüyor. İyi Parti Aksaray teşkilatının sosyal medya hesabında paylaştığı video dikkatleri üzerine topladı.

İyi Parti Aksaray teşkilatı Türk milletini iki kutup arasında sıkışmış seçmene üçüncü bir seçenek olmak adına ilerlediklerini ifade ederek; “Milletimize açtığımız üçüncü yolda, yerlere düşürülen bütün değerlerimizi yeniden ayağa kaldırmak için tüm gücümüzle ilerlemeye devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

İyi Parti Aksaray Teşkilatı tarafından yayınlanan videoda; “Biz ittifak sisteminden vazgeçtik ittifak sistemini reddediyoruz. Evet, onlar korkuyor ama biz korkmuyoruz yaşasın özgürlük kahrolsun istibdat diyoruz. Kazanacağız çünkü “artık yeter değişim istiyoruz” diyen Aksaraylı hemşehrilerimizin hak ettiği hizmete kavuşturacak Aksaray’ı pürü hak kazanacak adaylar iyi parti adaylarıdır.  Gece uyumayacak gündüz yorulmayacağız. Çalınmadık kapı sıkılmadık, el bırakmayacağız 31 Mart günüde kadar her bir hemşehrilerimizi kucaklaşarak onların dinleyeceğiz, sorunlarını çözüme kavuşturmak için desteklerine talip olacağız” şeklinde ifadeler yer adı.

Aksaray halkına hak ettiği hizmeti vermek için durmadan çalışacağız diyen İYİ Parti teşkilatı, 31 Mart gününe kadar vatandaşı kucaklayacağına dikkat çekti.

Haber: Fatma Altınok