Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray il yönetiminde kimler var?

İYİ Parti İl Başkanlığı

İYİ Parti İl Başkanlığı görevine Sercan Belgemen’in getirilmesi ile birlikte İYİ Parti Aksaray il yönetimi de sil baştan yenileniyor.

İYİ Parti Aksaray il Başkanı Sercan Belgemen ve İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ile birlikte 16 Eylül 2023 tarihinden bu yana birisi kadın grubu olmak üzere 5 ayrı grupla toplantı yaptı. Bu toplantıların hepsi de Kafeler caddesinde ulunan Cafee Cafein’de yapıldı. Her toplantıdan sonra hem toplantı esnasında oturarak hem de kafenin dışında ayakta fotoğraf verilerek İYİ Parti yönetiminde yer alacak isimler kamuoyu ile de 5 ayrı bölümden tanıtılmış oldu.

 

Beş ayrı grupta kamuoyu ile fotoğraf paylaşılarak iyi parti Aksaray il yönetiminde yer alacak isimlerde tanıtılmış oldu.

İYİ Parti il başkanı Sercan Belgemen, parti yönetimini oluştururken yönetimde yer alacak arkadaşlarımızın bir birlerini tanımaları ve kaynaşmaları adına toplantılar yapıyoruz.5 ayrı grupla toplantımızı yaptık. Kamuoyunda tanınan ve sevilen arkadaşlarımızla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bundan önce partimize hizmet veren herbir bireye çok çok teşekkür ediyorum. Amacımız il yönetimimizi oluşturup, yerel seçimlere güçlü şekilde hazırlanmak ve seçimleri kazanmak olacaktır” dedi. Haber: Ağustos GERÇE

Süt toplayıcıları Ankara’da mesleki yeterlilik
Sıradaki Haber Aksaray Süt Birliği’nden mesleki yeterlilik atağı!